распашные ворота - оцинкованная сталь - установка под ключ

Прийнято вважати, що електропривод для в'їзної системи – це річ, виготовлена виключно для комфорту використання. Здебільшого, необхідна у промисловій, а не побутовій експлуатації. Через це багато хто відмовляється замовити комплект автоматики для розпашних воріт. І це справді так – пристрій потрібний для комфортної експлуатації. Однак, твердження є правильним лише частково. Сучасні моделі є більш функціональними і беруть він набагато більше завдань, ніж здається. Особливо професійне обладнання із Європи, а не їхні дешеві китайські аналоги. Модель, створена надійним брендом, не тільки служить відчутно довше років, а й захищає в'їзну конструкцію від деформації та поломок. Причому це може бути лінійна, і важільна автоматика. Тут головне, щоб пристрій був якісним та правильно встановленим. Тільки за таких вихідних обладнання працюватиме коректно. Пропонуємо розібратися, які моделі сьогодні є оптимальними.

уличные ворота - автоматика - привод из италии - монтажБуде цікаво:

раздвижные и распашные ворота - заборы - производитель ограждений в Украине

фото красивых ворот - купить уличные ограждения - недорого - харьков - одесса - днепр

ВИБИРАЄМО НАДІЙНИЙ ДВИГУН НА ВОРОТА РОЗПАШНОГО ТИПУ ВІДКРИТТЯ: НАВІЩО ПОТРІБНИЙ ЕЛЕКТРИЧНИЙ ПРИВІД?

Пристрій створено з метою оптимізувати та прискорити процес руху стулки. Буває різних типів: важільний, лінійний та гідравлічний. Широко використовуються як у побуті (заміські будинки, танхауси), так і в промисловості. Вироби керуються за допомогою пультів дистанційного керування чи інших носіїв. Може мати різні функції та індивідуальні налаштування. Також деякі моделі виготовляються у стильному дизайні, щоби не виділятися на тлі архітектурного напрямку будівлі.

итальянский привод на ворота для въезда - установка - доставка

italyanskiy privod na vorota dlya v'ezda-ustanovka-dostavka

Автоматичний привід дозволяє керувати розстібною системою, не виходячи з автомобіля. Окремі пристрої налаштовуються таким чином, щоб стулки закривалися самостійно після закінчення встановленого часу. Допустимо, якщо власник покинув ділянку, не закривши конструкцію. Найчастіше система має автоматичне виявлення перешкод. Це потрібно для того, щоб полотно не зіштовхнулося із стороннім предметом. Натомість, стулка повернеться в положення «відкрито».

Окрім зручності, електропривод суттєво економить час. Є низка моделей, які називаються швидкісними. Їхнє завдання працювати плавно, тихо і швидко. У будь-якому випадку автоматика відкриває вуличну систему значно швидше, ніж робити це самостійно вручну. Крім цього, встановлене правильно обладнання допомагає розподіляти навантаження, не перевантажуючи елементи конструкції. Завдяки цьому, зменшується природне зношування в'їзної системи, і вона прослужить довше.

stroitelstvo-zabora-dlya-zagorodnogo-doma-iz-stalnyh-sekcij

ograzhdeniya-iz-metalla-stroitelstvo-zaborov-pod-klyuch

СУЧАСНА ЯКІСНА АВТОМАТИКА ДЛЯ РОЗПАШНИХ ВОРІТ: ЯКІ МОДЕЛІ РЕКОМЕНДУЮТЬ ФАХІВЦІ


Наразі представлено багато пристроїв, які відповідають європейським вимогам безпеки. І на відміну від китайських, найякіснішими є італійські моделі. Навіть якщо звернути увагу на гарантійний період, у європейського обладнання він становить 3-5 років, а не 12 місяців.

Насамперед добре себе зарекомендувала автоматика для ворота FAAC 391 (Італія). Модель здатна керувати стулкою, ширина якої складатиме до 2,5 метрів. Інтенсивність пристрою 80 циклів на годину. Також максимальний момент, що крутить, 250 Нм. Максимальна потужність 40 Вт, а електроживлення – 230 В. Діапазон робочих температур від -20 до +55°C. Вага обладнання складає 7 кг, а клас захисту – IP 44. Зверніть увагу, що модель має модифікацію FAAC 391 Е. Пристрої відрізняються вагою (8,7 г) та потужністю (120 Вт).

Також на особливу увагу заслуговує автоматика для воріт CAME Ferni. Модель здатна відкривати стулку завширшки до 4 метрів і вагою до 800 кг. Тут використовується трансмісійний механізм закритого типу практично не потребує періодичного обслуговування. Клас захисту – IP 54. Напруга живлення становить 230 В при потужності 150 Вт. Час відкриття на 90 ° становить 18 секунд. Діапазон робочих температур від -30 ° до +55 °. Також термозахист двигуна складає 150 °. Крутячий момент 320 Нм, а інтенсивність – 30%.

proizvoditel-zabornyh-sekcij-iz-ocinkovannoj-stali-zavod-selekt

izgotovlenie zaborov-zakazat krasivyie zaboryi dlya doma

Масою переваг має автоматика для воріт CAME FAST. Вона підходить для воріт із шириною стулки 2,3 метра, а також масою 300 кг. Момент, що крутить 180 Нм, клас захисту - IP 54. Напруга 230 В, а потужність - 160 Вт. Час відкриття на 90 ° становить 18 секунд. Інтенсивність роботи приводу становить 30%. Діапазон робочих температур від -30 ° до +55 °. Термозахист двигуна також становить 150°. Більше варіантів від заводу CAME за посиланням: https://xn----7sbgbip5cdatx.in.ua/products/category/came-avtomatika-dlya-raspashnyh-vorot

заборы и ворота select - Оцинкованная сталь - порошковая покраскаreshetchatye-zabory-iz-metalla-krasivye-ograzhdeniya-iz-ocinkovannoj-stali

ДЕ ПРИДБАТИ ПРИВІД ВАЖЕЛЬНИЙ ДЛЯ РОЗПАШНИХ ВОРІТ: ШИРОКИЙ АССОРТИМЕНТ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ З ЄВРОПИ

Напевно, вам важливо, щоб автоматика задовольняла всі ваші індивідуальні вимоги. Однак вибрати таку модель серед усього асортименту досить важко. Впоратися з цим завданням вам допоможуть наші менеджери. Фахівці вислухають ваші критерії, а також запропонують варіанти пристроїв, які стануть для вас оптимальними. Отримати консультацію можна в шоу-румі «ЗАВОД ВОРІТ Дніпро». Співробітники дадуть відповіді на ваші запитання, розкажуть про технічні особливості моделей, актуальну вартість та інше. Установка автоматики обговорюється додатково. Салон знаходиться на вул. Володимира Великого, 3Д. Також отримати безкоштовну консультацію можна у телефонному режимі: +38 (067) 112-17-04, +38 (050) 356-21-16.

ВИСТАВКОВІ САЛОНИ ВОРІТ І ОГОРОЖ
ПО УКРАЇНІ

 

Заборы и ворота Select Украина - производительВорота и заборы Селект Днепр

Изготовление и установка забора Киев - ограждения для домаДвери алюминиевые входные и ворота в дом - SELECT

Паркани та огорожі Львів - Відкатні автоматичні воротаСалон ворот и ограждений Ивано-Франковск

МОЖЛИВО ВАС ЗАЦІКАВЛЯТЬ

АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРОТГАРАЖНЫЕ ВОРОТА

ВХОДНЫЕ ДВЕРИЗАБОРЫ И ОГРАЖДЕНИЯ

ПРОМЫШЛЕННЫЕ ВОРОТАРоллетные ворота